NASA stie CAND va fi PRIMA INTALNIRE cu EXTRATERESTRII!

Ufologii nu sunt singurii care visează să întâlnească alte civilizații din Univers. Reputați oameni de știință de la NASA nutresc, la rândul lor, aceeași dorința și prezic chiar dată primului lor contact adevărat cu extraterestrii.

In pofida miilor de înregistrări video care “atestă” existența micilor omuleți verzi și a “farfuriilor zburătoare”, oamenii de știință atrag mereu atenția că este nevoie de încă puțină răbdare înainte de a-i vedea cu ochi proprii cu cine seamănă cu adevărat extraterestrii.
“Inainte de a porni în căutarea vieții, vom încerca să determinăm tipul planetelor care ar putea dispune de o climă propice vietii”, a explicat Anthony del Genio, de la Institutul Goddard pentru studii spațiale (GISS), într-un articol al NASA, unde cercetătorii răspund la întrebările utilizatorilor Reddit

NASA ştie data primei întâlniri cu extratereştrii!
In opinia expertului, viață extraterestră ar putea fi diferită de cea de pe Pământ, dar, pentru început ar fi mai simplu de căutat ceva similar organismelor terestre.

Printre altele, extratereștrii s-ar putea ascude de ochii curioșilor pe Europa, un satelit al planetei Jupiter, sau pe Encelade, satelitul lui Saturn, ambii întrunind condițiile pentru a deține apa.

“Cred că peste 20 de ani vor putea găsi un reprezentant al vieții extraterestre”, a adăugat omul de știință, precizând că natură nu l-a înzestrat cu darul de a “prezice cu exactitate viitorul”.

Sursa:huff.ro

Loading...

Lasă un răspuns