NEBUNIE TOTALĂ la ‘Românii au talent’, SCANDAL MAXIM: Cine a ajuns în finală

Românii au talent, mai ales la scandal! S-a văzut, din plin, vineri seara, după ce PRO TV a anunțat ultimii doi finaliști de la ”Românii au talent”! Pentru un loc în ultimul act al emisiunii-concurs au urcat pe scenă 10 semifinaliști.

Signature by Adrian Popița, Attila Toth, Analogic Mind, Lăcrămioara Bușcă, Marco Rahme, The Violin Guy, Natalia Lukiv și Bogdan Boie, Nicholas Obedeanu Mihalache, Daniel Căpitănescu și Donald Niemen, Ripperz Crew au fost cei 10 care au încert să convingă juriul și telespectatorii că au talent.

Primii care au scăpat de emoții au fost Signature by Adrian Popita, care au luat premiul de originalitate și 10.000 de euro. La decizia juriului au intrat Marco Rahme alături de Natalia Lukiv și Bogdan Boie. Andra și Mihaela Rădulescu i-au preferat pe Natalia Lukiv și Bogdan Boie. Florin Călinescu și Andi Moisescu l-au preferat pe Marco Rahme, astfel că s-a ajuns la votul publicului, pentru a doua oară. Publicul a votat pentru Natalia Lukiv și Bogdan Boie.

Juriul a avut un wild card de oferit pentru accederea în finală lui Nicholas Obedeanu Mihalache.

Imediat după anunțarea finaliștilor a început scandalul. Pe internet au curs sute de comentarii la adresa celor calificați, mulți susținând că alți concurenți ar fi meritat să ajungă în finala de pe 1 iunie.

Loading...