Doua femei grav rănite, una fiind în comă, au fost transportate la Spitalul judetean de urgentă Constanța după coliziunea violentă dintre două autoturisme, în apropierea orașului Ovidiu.

Accidentul a avut loc, în jurul orei 14.00, pe DN2A, când un bărbat, de 58 de ani, a condus un autoturism în banda nr.2, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Constanța, iar în dreptul km. 195, a pierdut controlul asupra direcției de mers către stâng.

A pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, care se deplasa în banda nr. 2.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și a pasagerei stânga spate, în vârstă de 79 ani, din primul auto, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanta, Cristina Vasile.
Femeia de 36 de ani a fost extrasă de pompieri din autoturism, inconștientă, fiind preluată de ambulanța SMURD pentru a fi transportată la Spitalul județean de urgență Constanța. Victima din cealaltă mașină a fost transportată cu o ambulanță SAJ.

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...