Din nefericire, in spitalele din Romania, igiena este o problema majora. Mai multi pacienti au fotografiat gandaci, soareci, mizerie, rugina, paturi nespalate si calorifere pline de praf si mizerie.

Un caz recent a avut loc in spitalul din Resita. Un șoarece mort la spitalul din Reșița a fost găsit la Unitatea de Primiri Urgențe. Unul dintre pacienți a filmat leșul rozătoarei și a publicat imaginile pe Internet. Reprezentanții spitalului susțin că acest lucru nu face decât să demonstreze eficiența deratizării.

VEZI SI:VIDEO – Misuna GANDACII in Spitalul de PEDIATRIE PITESTI!

Reprezentantii spitalului sustin ca deratizarea a avut loc in decembrie 2016 iar in salonul cu pricina se face curat de trei ori pe zi. Scuza ar fi faptul ca usa este permanent deschisa si asa s-ar furisa rozatoarele.

„E același salon din care s-au furat pături, salon în care stau de obicei oamenii străzii. Nu e salonul de urgență majoră. E un salon mai izolat. Deratizare se face, prin contract, de cel puțin 3 ori pe an, ultima fiind efectuată pe la jumătatea lunii decembrie. Asta și dovedește că e eficientă deratizarea pentru că șoarecii intră și mor”, a declarat, pentru Express de Banat, Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Loading...
loading...