Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că ar trebui puse tunurile cu apă pe protestatarii din Piața Victoriei, că are o mitralieră păstrată de la Revoluție pe care nu ar ezita să o folosească acum și că îi minte pe jurnaliști pentru simplul fapt că-i place să-și bată joc de ei. Niciuna din toate aceste declarații, însă, nu par a fi suficiente pentru excluderea sa imediată din partid.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu este de acord cu atitudinea lui Rădulescu, dar, în același timp, e nevoie întâi de o discuție în interiorul partidului înainte de a fi luată o decizie în acest caz.

”Am o părere mai mult decât proastă în legătură cu afirmaţiile lui. Mie mi se pare, dincolo de faptul că sunt neavenite, mi se par periculoase, nu am competenţe, nu ştiu dacă mai poate avea dreptul să mai aibă acele arme. Un om nu se poate juca cu aceste afirmaţii ameninţând că le foloseşte şi să aibă dreptul să poarte legal arme”, a declarat Dragnea.

”O să discutăm în partid lucrul ăsta, pentru că nu iau decizii singur”, a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă deputatul PSD riscă excluderea din partid, liderul social-democraților a spus că ”riscă foarte multe lucruri”.

Într-un interviu pentru Adevărul, deputatul PSD a susținut că autoritățile ar trebui să pună tunurile de apă pe manifestanții din Piața Victoriei: „Pentru ce se mai duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi de ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile cu apă dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm un loc în maidan. (…) Nu poţi în fiecare zi un loc să-l transformi într-un maidan. Să stea ca proştii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au ieşit pentru nicio ordonanţă. Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi groaznic de cine a avut interes să îi manipuleze. (…) Mulţi ies în stradă la orice e dat pe Facebook şi au fost aduşi de la multinaţionale”.

Rădulescu a mai spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: „Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat”. (Sursa)

VEZI SI: DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre DRAGNEA: Procurorii au intrat pe fir!

VEZI SI: DRAGNEA se duce la fund, o noua lovitura: DECONSPIRAT de un fost ministru MAI

Loading...