NEWS ALERT.Miting Diaspora. AU ATACAT JANDARMII după ce DACUL a intrat în DELIR MISTIC și a fost săltat

Scene tulburatoare s-au petrecut in jurul orei 14.00 cand cel supranumit simbolul pietei, un barbat imbracat in straie populare si care autointituleaza „DACUL”, s-a aruncat pe asfalt si a lasat martorilor impresia ca se filmeaza o secventa din filmele de groaza.

Omul a intrat intr-o forma de delir, vorbind in termeni mistici si tavalindu-se pe jos.

„A inceput sa se inchine, asa, din senin… Si apoi s-a aruncat pe burta, pe jos.De mai multe ori. Bolborosea ceva … mistic!”, povesteste un martor. Jandarmii l-au cules pe dac de pe jos si l-au dus la umbra, unde au analizat daca e caz de SMURD sau caz de duba.

Nu se stie pe ce cale a luat-o insa e cert ca dacul a disparut din peisaj.

Un alt cetatean a incercat sa suplineasca lipsa dacului, dar a fost oprit inca de la intrarea in piata Victoriei. Omul avea lanturi legate de picioare si parea, conform spuselor unui jandarm, „mai mult un pericol pentru el insusi decat pentru ceilalti”.

Update: Oamenii au atacat jandarmii! S-au incercat violente fizice, insa s-au linistit cand fortele s-au indreptat amenintator catre ei. Acum piata scandeaza injurii la dresa Jandarmeriei, pentru ca l-au indepartat pe DAC cat si pe loctiitorul sau, omul cu lanturi la picioare!

Sursa: evz.ro