NEWS ALERT. PRIMUL MOȘTENITOR al Casei Regale a MURIT. ACCIDENT TERIBIL în Germania. Familia Ducală este în STARE DE ȘOC

Primul moștenitor la conducerea familiei regale din Germania a murit, miercuri, într-un tragic accident de circulație. Ducele avea doar 56 de ani.
Ducele Friedrich de Württemberg a murit din cauza rănilor suferit în urma unui accident rutier. Evenimentul tragic s-a produs între orașele Ebenweiler și Fronhofen, informează Casa de Württemberg, potrivit Royal Central.

„Din cauza unui accident de trafic tragic produs la data de 9 mai 2018, Ducele Friedrich de Württemberg a murit la vârsta de 56 de ani într-o coliziune fatală. Îi lasă în urmă pe soția sa, Ducesa Maria de Württemberg, născută Prințesă de Wied, și trei copii ajunși la maturitate, Ducele Wilhelm, învârstă de 23 de ani, Ducesa Marie-Amelie, în vârstă de 22 de ani, și Ducesa Sophie-Dorothee, în vârstă de 20 de ani. (…)

Familia ducală și întreaga Casă de Württemberg este profund cutremurați”, a transmis instituția.

Moștenitorul la conducerea Casei s-a născut la Friedrichschafen, la data de 1 iunie 1961. A fost fiul lui Carl Herzog de Württemberg, actualul conducător al Casei Regale, și al soției sale, Diana de Orleans.

Loading...