NOI ACUZATII la adresa lui POMOHACI. Fostul preot este acuzat de ENORIASI ca ar fi facut VRAJITORII

După ce numele lui a fost implicat într-un scandal monstruos, fiind acuzat că ar fi abuzat sexual mai mulţi minori, iată că Pomohaci primeşte o nouă serie de acuzaţii din partea enoriaşilor. O femeie care se ocupa de curăţenia în biserica în care slujea Cristian Pomohaci susţine că preotul ar fi făcut… vrăji!

„Am făcut de mai multe ori curăţenie în biserică şi sub covor am găsit pene de găină cu un aspect ciudat care nu aveau ce să caute într-o anumita încăpere, mai ales în biserică. Am fost foarte şocaţi când am văzut şi nu înţelegeam de ce. Pur şi simplu ne-am gândit că cineva ar putea să facă vrăji, să facă lucruri necurate, să se ocupe de lucruri ceva se întamplă acolo forţele răului. Ţin să precizez că am făcut curăţenie şi i-am arătat dânsului pana respectivă şi zicea că a lăsat-o cineva intenţionat că vrea să ne facă rău, dar mi s-a părut absurd”, a declarat martora, care şi-a păstrat secretă identitatea secretă, la „Xtra Night Show”.

„Niciodată noi fetele nu eram recompensate pentru munca depusă, nici la câmp, nici financiar. Doar băieţii erau plătiţi primeau bani, primeau telefoane şi lănţişoare de aur pe care le purtau la gât şi se mândreau cu ce au primit de la părinte. Eu am văzut băieţii minori, cum eram pe prispa casei vechi, mă uitam şi vedeam cum intrau la dânsul în cameră. Doar băieţii şi îi auzeam că şuşoteau. Băieţii intrau seara şi ieşeau dimineaţa la munca agricolă. Dormea cu ei în cameră pe motiv că lui îi este frică sa doarmă singur noaptea”, a mai adăugat femeia.

Sursa:cancan.tv

Loading...

Lasă un răspuns