UN NOU CUTREMUR a ZGUDUIT VRANCEA! In ultima saptamana in aceasta zona au avut loc CUTREMURE in fiecare zi

Un nou cutremur cu magnitudinea de 2.8 pe scara Richter și cu adancimea de 81.6km s-a produs în jurul 01:01:49, în judetul Vrancea. Reamintim că zilnic, în această săptămână, Vrancea a fost zguduită de cutremure. În această lună, în România au avut loc 6 cutremure în zona seismică Vrancea cu magnitudini cuprinse între 2,3 şi 3,9 grade pe Richter, iar în luna noiembrie s-au produs 16 seisme în zonele Vrancea şi Transilvaniei, magnitudinea acestora fiind între 2 şi 3,4 grade pe scara Richter.

Și vineri, un cutremur cu magnitudinea de 3.5 grade pe scara Richter s-a produs în judetul Vrancea la 127.4km, la ora 05:24:22. Reamintim că Vrancea a fost zguduită de un seism și joi, dar și luni, potrivit Institutului Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

În această lună, în România au avut loc 6 cutremure în zona seismică Vrancea cu magnitudini cuprinse între 2,3 şi 3,9 grade pe Richter, iar în luna noiembrie s-au produs 16 seisme în zonele Vrancea şi Transilvaniei, magnitudinea acestora fiind între 2 şi 3,4 grade pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe sacra Richter s-a produs și joi dimineața în jurul orei 4.28, în județul Buzau, la 141 km, potrivit Institutului Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Reamintim că și luni, un alt cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter s-a produs la miezul nopţii, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la ora locală 00:15, potrivit Institutului Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP)

Seismul a avut loc la o adâncime de 128,1 kilometri în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (10 kilometri), Întorsura Buzăului (43 kilometri), Covasna (44 kilometri), Vălenii de Munte (47 kilometri) şi Mizil (47 kilometri).

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns