Șeful Oficiului european antifraudă (OLAF), de la care a pornit plângerea în noul dosar întocmit de DNA pe numele lui Liviu Dragnea, a declarat că ancheta în acest caz reprezintă un „exemplu perfect al cooperării pozitive dintre OLAF și autoritățile naționale”.

DNA a anunțat că președintele Camerei Deputaților este urmărit penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârșite în dosarul ‘Tel Drum’ în calitate de președinte al Consiliului Județean (CJ) Teleorman.

„Această investigație este un exemplu perfect al cooperării pozitive dintre OLAF și autoritățile naționale. OLAF a desfășurat investigații amănunțite care sperăm că vor avea un puternic efect de descurajare”, a adăugat Nicholas Ilett, citat într-un comunicat publicat pe site-ul OLAF.

Contribuția OLAF la rezultatul anchetei a fost evidențiată de DNA, se menționează în comunicatul citat.

„DNA a explicat că acest caz a venit ca rezultat a două investigații desfășurate de OLAF asupra unor proiecte finanțate de Fondul European pentru Dezvoltare Regională pentru construcția de drumuri în România, care au fost încheiate în mai și septembrie 2016”, se mai arată în comunicat.

Sursa:observatortv

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...