NOUTATE: Schimbari la METROURI – Ce vor vedea romanii in scurt timp

metrou

Prin intermediul sistemului de televiziune interna, la metrou vor fi difuzate in curand, clipuri prin care romanii vor fi invatati cum sa actioneze in situatii limita. Mai precis, inspectorul general al IGSU, Ovidiu Vasilica, a declarat ca la metrouri se vor prezenta mai multe clipuri care sunt asemanatoare cu cele din campania „Nu tremur la cutremur!”.

Atat la televizor, cat si la radio sau metrou, vor fi transmise mesaje de interes general, prin care vor fi informati oamenii, ajutati sa invete ce trebuie sa faca in caz de urgente. La televizor au fost difuzate mai multe emisiuni, in cadrul carora au fost prezentati primii pasi in acordarea primului ajutor.

VEZI SI: Femeia care a prezis groaza din Colectiv – anunt tulburator:”Mai e o luna si incepe”

In plus, secretarul de stat, Raed Arafat, a amintit faptul ca in acest an a fost lansată și o aplicație pentru dispozitivele mobile. Oamenii o pot descarca si se pot informa. In doar cateva luni, aplicatia a adunat mii de descarcari. Totodata, Caravana SMURD „Fii pregatit” este un proiect care are ca scop pregatirea populatiei din romania pentru situatii critice, de urgenta.

Oamenii par a fi interesati, acorda timp informarii si doresc din ce in ce mai mult sa se implice. Amintim ca in Romania, anul trecut dar si in acest an, au avut loc accidente, explozii, incendii, toate sfarsite in mod tragic. Poate, si din aceasta cauza, oamenii doresc sa fie pregatiti si sunt gata sa ofere ajutorul la nevoie.

Loading...

Lasă un răspuns