Interviu EXPLOZIV cu fiica unui regretat jurnalist: „După trei zile am acceptat că…”


Jurnaliștii de la Antena Stars au realizat un interviu exploziv cu fiica regretatului jurnalist Andrei Gheorghe, Katarina, iar subiectul abordate a fost, firește, despre tatăl său.

Katarina, în vârstă de 19 ani, a mărturisit cât de greu îi este fără tatăl său. Se sfătuiau mereu, iar acum, la aproximativ o lună de zile de la moartea jurnalistului Andrei Gheorghe, a povestit cu lacrimi în ochi despre tatăl său.

„Tot timpul venea ca o pisicuţă, era aşa, miau-miau ce faci?. Sau el mai proba şi pantofii ăştia, i-a probat o singură dată că noi purtam aproape acelaşi număr şi tot timpul făceam caterincă, glume. (…) Doar felul în care se uită la tine te speria. De atunci nu m-a mai intimidat nimeni. Cu băieţii nu a avut nimic. El mai scoatea câte un cuţit, şi întreba de ce se uită băiatul aşa. (…) El era cel care ţinea totul. Dacă aveam o problemă îi ziceam, îmi spunea dacă pot să fac aşa. Acum când am problemă, zic: Alooo, cine mă ajută şi pe mine?.

Am fost foarte distrusă, am căzut pe jos. Nu am putut să accept. Abia după trei zile. (..) El râdea, el glumea când toată lumea şi-o lua aiurea. El era tot timpul caterincă. (…) El a avut probleme ca toţi oamenii, numai că el niciodată nu se plângea. Pur şi simplu era un om de calitate.

Îmi pare rău de mamă că ea nu o să îşi mai găsească o persoană aşa. A fost o dragoste eternă. Ea o să mă aibă pe mine, nu o să mă căsătoresc, deci o să fie chill. (…)

El avea întotdeauna glume, mi-a făcut copilăria magică”, a spus Katarina în exclusivitate la Antena Stars.

Loading...