„Nu am mai văzut aşa ceva!”. Medicii de pe ambulanţa Arad povestesc DETALII SOCANTE. Cum au găsit-o pe femeia sechestrată de familie


Mircea Mera, director medical Serviciul Ambulanţă Arad, a confirmat cazul halucinant semnalat ieri de presa locală, a unei femei din cartierul Grădişte, care a sfârşit în condiţii absoult inumane. Mera a declarat că nu s-a mai întâlnit nicodată, în toată cariera lui, cu o situaţie atât de dramatică.

„Într-adevăr, echipajul de pe ambulanţă a avut nevoie de echipament de protecţie special pentru a intra în casă. Femeia trăia în condiţii de mizerie extremă, era în stare severă de manutriţie cadaverică”, a declarat Mircea Mera, director medical Ambulanţa Arad.
Potrivit acestuia, cea care a chemat ambulanţa a fost o rudă care locuia în apropiere.

„Femeia era în şoc septic din cauza leziunilor de pe corp, avea escare suprainfectate. După ce i s-a acordat primul ajutor, a fost transportată la spital, însă a intrat în stop cardio-respirator. Având în vedere starea gravă în care se afla, manevrele de resusicitare efectuate nu au avut succes, medicii fiind nevoiţi să declare decesul”.

Potrivit lui Mera, femeia a stat cel puţin o lună de zile în aceste condiţii pentru a ajunge la un asemenea nivel de degradare.

„Nu am mai întâlnit aşa ceva. Asemenea cazuri sunt foarte rare”, a conchis Mircea Mera, director medical Serviciul Ambulanţă Arad.
Reamintim că ieri, presa din Arad a semnalat un caz absolut halucinant, al unei femei de aproximativ 60 de ani, din cartierul arădean Grădişte, care ar fi fost bătută în repetate rânduri de sora ei şi de concubinul acesteia.

Povestea de groază a ieșit la iveală după ce o vecină a postat cele întâmplate pe Facebook.

“Au leșinat doctorii în ușă casei când au vrut să intre și nu s-a putut intra în cameră decât cu mască și oxigen. La adresa din Arad, cartierul Grădiște strada Triaj nr.3 a sosit ambulanța și criminaliștii pentru a salva o femeie pe nume Lingurar Floare de aproximativ 60 ani, de bătăile repetate date de cumnatul ei Cornea Marcel sub privirile surorii ei Lingurar Maria. În luna martie 2018 după o bătaie cruntă cu lopata peste picioarele femei Lingurar Floare date cu cruzime de Cornea Marcel în curtea casei din Arad, cartier Grădiște str.Triaj nr.3 s-a ales cu oasele de la un picior rupte si au lăsato în curte pe zăpadă lată crezînd că e moartă.

Femeia abandonată în curte zdrobită în bătaie a reușit sa se tîrîie pe jos ieșind din curte. A reușit să treacă o linie de tren și o șosea cu ultimele puteri. Toată zdrobită, udă, murdară, înfometată și alungată din casa ei. A mai stat și în frig la 0 grade pe zăpadă vreo două ore, gemând de dureri și dârdâind de frig. Au venit criminalii de Marcel și Maria și au prins-o fiecare de câte un umăr și au tras-o pe jos pînă în casă. La cîteva zile au anunțat salvarea și a dus-o la spital. La două săptămâni au dus-o acasă cu piciorul în ghips.

De atunci au închis-o pe sărmana femeie întro cameră, nemâncată lăsată în pat unde își făcea nevoile pe ea cu ușa și fereastra închise de la sfârșitul lui martie până ieri”, a fost semnalul de alarmă tras de o vecină, Elisabeta Nicolici, pe pagina ei de Facebook.

Femeia a fost transportată la spital, însă după câteva ore a murit.

Acum, poliţiştii şi alte organe de anchetă trebuie să stabilească circumstanţele în care a murit Floare Lingurar şi să îi tragă la răspundere pe cei vinovaţi.

Loading...