Nunta REGALĂ, pe ULTIMA SUTĂ de METRI. Detalii despre evenimentul din „CASA DIAVOLULUI”


Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se va căsători cu Alina Binder în 30 septembrie, iar petrecerea va avea loc la Cazinoul din Sinaia.

Pentru nunta regală au fost puse la punct toate detaliile. De la biserica unde va fi oficiată ceremonia religioasă, până la locul unde va avea loc petrecerea, totul a fost stabilit până la cele mai mici detalii.

Cununia religioasă din data de 30 septembrie va avea loc la Biserica „Sfântul Ilie”, lăcaş de cult ctitorit de regii Carol al II-lea şi de Mihai I, iar petrecerea va fi la celebrul Cazino din Sinaia, cunoscut pentru legendele care îl învăluile în mister.
Alina şi Nicolae vor veni de la biserică până la Cazino într-o caleaşcă, la fel cum au făcut principesa Ileana şi arhiducele Anton de Habsburg, la nunta lor, ultima nuntă regală din Sinaia.

„Un lucru simbolic pe care principele Nicolae împreună cu Alina au vrut să pună accent a fost acela că vor să facă nunta la Sinaia pentru că Sinaia este leagănul regalităţii din România. E foarte important că vor avea cununia religioasă la Biserica <Sfântul Ilie>, biserica la care a fost ctitor, alături de Carol al II-lea, şi regele Mihai, bunicul principelui Nicolae. Şi tot în mod simbolic, biserica de unde se pleacă, Sfântul Ilie, este la începutul Bulevardului Carol I, iar Cazinoul din Sinaia este la sfârşitul Bulevardului Carol I. Înseamnă cred că foarte mult. Cazinoul este o clădire reprezentativă, specială, unde, pe lângă jocurile celebre de cărţi, s-au desfăşurat foarte multe evenimente culturale, sociale, politice. A concertat George Enescu (…). Este şi un loc de întâlnire, de aceea principele Nicoale a ales această locaţie cu totul şi cu totul specială. Alina şi Nicolae vor veni de la Biserica <Sfântul Ilie> într-o caleaşcă până la Cazino. Este interesant. Şi principesa Ileana tot cu caleaşca a fost”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, scrie MEDIAFAX.

Loading...