Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Mehedinţi, a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce şi-a supus propria soră la chinuri inimaginabile.

Potrivit DIICOT, „în intervalul septembrie – noiembrie 2017, inculpatul a întreţinut împreună cu sora sa minoră, în vârstă de 10 ani, acte sexuale şi acte de natură sexuală, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa. De asemenea, inculpatula obligat minora, prin ameninţări, să se fotografieze în poziţii sexuale explicite, iar materialele pornografice astfel obţinute să le transmită acestuia, prin intermediul unei platforme de socializare”.
Claudiu Ionuţ Boboc va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse din anchetă, Claudiu Ionuţ Boboc voia să se înscrie în Legiunea Franceză pentru a fugi din România, însă a fost prins şi reţinut.

Tânărul care locuia în Drobeta Turnu-Severin şi-ar fi violat sora şi a supus-o la chinuri inimaginabile, ar fi folosit diferite obiecte pentru a o chinui pe fetiţă, printre care un morcov, o linguriţă, o telecomandă sau o sticlă de suc de 0,33 l.

Sursa:observator.tv

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...