O CELEBRA CANTAREATA de la ASIA,implicata in ATACUL MAFIOT asupra lui MIRCEA OPREAN,ginerele dictatorului NICOLAE CEAUSESCU

 Ies la iveală amănunte incredibile din cazul fostului ginerele al lui Nicolae Ceauşescu. O celebră actriţă autohtonă ar fi implicată în acest dosar.
Surse judiciare spun că în dosarul în care Mircea Oprean, fostul soț al Zoiei Ceaușescu, a fost bătut și amenințat cu un cuțit, în plină stradă, apare numele Anemonei Niculescu.Mircea Oprean ar fi fost atacat din ordinul unui asistent universitar, Valerian Croitorescu, în vârstă de 33 de ani, pe care bătrânul îl ajutase în carieră. Mai mult, Oprean i-a și botezat copilul pe care asistentul universitar l-a făcut cu Anemona, alături de care acesta a trăit, în trecut, o poveste de dragoste.
 Anchetatorii au aflat că, inițial, ruptura dintre Croitorescu și mentorul său s-a produs în momentul în care asistentul l-a rugat să-l ajute să-și dea doctoratul, iar profesorul i-ar fi reproșat că teza este plagiată. În plus, pe fondul certurilor care au izbucnit, Croitorescu i-ar fi reproșat lui Oprean faptul că ar fi făcut sex cu Anemona.
Sursa:stiripesurse.ro
Loading...