O femeie insarcinata a cerut ajutorul uneI PATRULE DE POLITIE, ce a primit in schimb este STRIGATOR LA CER

Cine credea ca toti reprezentantii politiei romane sunt oameni de incredere, de baza, si ca trebuie sa ai incredere in acestia, mai bine ar citi aceasta intamplare nefericita prin care a trecut o doamna din Iasi.

In timp ce mergea spre casa, o tanara insarcinata in 7 luni, a  fost speriata de o gloata de caini maidanezi. Infometati probabil, cainii se tot tineau dupa ea latrand. Femeia a incercat sa ii alunge dar nu a reusit. Vazand o patrula de politie mergand incet pe langa locul in care se afla, femeia a strigat dupa ajutor.

„Speram sa se dea jos unul, ca barbat actionezi altfel, i-ar fi alungat mai repede!!’

Cand femeia le-a cerut ajutorul, agentii de politie au inceput sa rada spunandu-i  ca nu o mananca un caine, sa-si vada de drum. Au asteptat la semafor, fara sa se mai uite macar dupa femeia care mergea greoi din cauza sarcinii.

VEZI SI:VIOLATA de doi POLITISTI la doar 15 ani

Este de necrezut, cum unii oameni care desi ar trebui sa asigure linistea publica, linistea cetatenilor inclusiv siguranta lor pe strazi, sunt indiferenti si pe desupra, plini de aroganta. Cineva ar trebui sa-i traga la raspundere pentru ca din ce in ce ai multe lucruri sunt anormale in Romania.

Loading...