O noua BATAIE intre POLITICIENI. PRESEDINTELE EXECUTIV al PSD, NICOLAE BADALAU, CERCETAT PENAL!


Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, este acuzat că l-a lovit pe liberalul Marin Anton la o nuntă la care au participat în localitatea Comana din Giurgiu. Anton a depus plângere la Poliţie, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ameninţare, loviri şi alte violenţe.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu au declarat, duminică, pentru News.ro, că s-a deschis un dosar de cercetare penală în urma unei reclamaţii primite în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică.

”La ora 00.20 un bărbat de 57 de ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, a depus o reclamaţie la sediul Poliţiei Municipiului Giurgiu, afirmând că a fost victima unei agresiuni fizice săvârşite de un bărbat din Bolintin Vale. Fapta s-a produs într-un restaurant, în care cei doi participau la un eveniment privat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu.

Potrivit acestora, se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru ameninâare.

”Dosarul va fi înaintat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dată fiind calitatea persoanei reclamate”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

Surse oficiale au precizat că persoana reclamată este preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, iar cel care l-a reclamat este liberalul Marin Anton.

Cei doi participau la o nuntă, într-un restaurant din localitatea Comana, Giurgiu, când, conform surselor citate, ”pe fondul unor discuţii neprincipiale, Nicolae Bădălău i-a dat o palmă liberalului Marin Anton”.

Incidentul are loc la câteva zile după ce scene similare au avut loc în pauza unei emisiuni la B1 TV, când fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta Mirel Palada l-a lovit pe senatorul USR Mihai Goţiu.
Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns