O tânără în vârstă de 18 ani a murit pe loc, noaptea trecută, după ce s-a aruncat în fața unei mașini și a fost lovită în plin.

Accidentul s-a produs în jurul orei 02.00, pe raza localității Alexandru cel Bun din județul Neamț, în apropierea intersecției cu drumul care duce spre Mănăstirea Bistrița.

”În jurul orei 2:00, o tânără în vârstă de 18 ani a fost surprinsă și accidentată mortal pe DN 15, în localitatea Alexandru cel Bun. Tânăra se afla pe partea carosabilă”,  a declarat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

La volanul autoturismului se afla o  tânără de 27 de ani care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei fiind zero. Aceasta a povestit că fata s-a aruncat intenționat în fața mașinii în momentul în care autoturismul s-a apropiat de ea și că nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Un echipaj medic sosit de urgență la locul accidentului a încercat să o resusciteze pe tânăra de 18 ani, însă toate eforturile au fost în zadar. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul și a motivelor pentru care tânăra de 18 ani și-a pus capăt zilelor.

Sursa:observator.tv

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...