am_160517_medical_error_800x600

Atitudinea sotiei lui Andi Moisescu este pe cale sa creeze un scandal de proportii in Romania. Aceasta face afirmatii dure legate folosirea mamografiei ca principala strategie de lupta impotriva cancerului de san. Olivia spune ca aceasta mamografie a dus la producerea a 1,3 milioane de cancere de san. Cancerul ar fi aparut exact la oamenii sanatosi care au facut astfel de mamografii spre a lupta contra ” cancerului” care de fapt nu exista.

„1,3 m-i-l-i-o-a-n-e de femei din America au fost fals diagnosticate și tratate cu metode chimice agresive și letale împotriva unui cancer de sîn pe care nu îl aveau!”

”Forma principală a cancerului de sîn depistată e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca “stadiul zero” sau drept “cancer de sîn noninvaziv”. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se mișcă, nu se extinde, nu are simptome și, dacă e lăsat în pace, nu progresează. Și poate chiar să se resoarbă singur, în timp. Dar asta numai și numai dacă nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer și nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive(…). Cum de mă încumet să spun asta: o altă publicație medicală prestigioasă, Lancet Oncology, a reprodus pe temă mai multe studii anul trecut, după ce s-a descoperit că și formele agresive de cancer par sa între în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace”, sustine Olivia Steer intr-un articol pe propriul blog.

 Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie, care sufera de cancer, a spus: 

 

ATITUDINE C R I M I N A L A!!

Categoric, nu pot sa tac! N-am facut-o niciodata cind revolta simt ca ma sufoca! Ce pacate au romanii, de se doreste sa li se faca atita si atita rau?!! Cum e posibil ca o minte, care ar trebui sa fie luminata, mai ales una care a avut mult de suferit, sa debiteze asemenea ineptii?! Sau poate tocmai ca modalitate de protest impotriva destinului crud, care i-a rapit persoane foarte dragi?! Cum sa poate spune cineva NU mamografiei?!! Si ca neoplasmul (cancerul), chiar in stare avansata, se poate vindeca fara tratament?! E posibil asa ceva?!! Chiar trebuie condamnate la moarte persoanele cu aceasta grava patologie, care au nesansa de a agrea si a avea incredere intr-o asemenea persoana cu probleme reale?!

VEZI SI: ACUZATII GRAVE aduse cadrelor medicale dintr-un spital din Romania: ” L-au LEGAT pe tata DE PAT, l-au chinuit pana a facut INFARCT!”

Societatea si legea ar trebui sa combata asemenea ATITUDINI cu CONSECINTE FOARTE GRAVE, MORTALE!!! Asemenea persoane trebuie sa raspunda pentru raspindirea de stiri nereale, cu consecinte din cele mai grave! Stopate cumva, macar!!!”.

Loading...
loading...