Olguța Vasilescu a decriptat MISTERUL! Adevărul despre SALARIUL lui Iohannis și cel al șefei DNA. Cine câștigă mai mult și DE CE

Lia Olguța Vasilescu, a declarat că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, câștigă mai mult decât președintele României, Klaus Iohannis. Ministrul Muncii a explicat și care este adevăratul motiv pentru această situație.

”Dacă va apărea stenograma discuției, veți observa că ne-am înțeles foarte bine la discuțiile pe legea salarizării. I-am prezentat un dosar cu fluturași din toate zonele sectorului bugetar. L-am lăsat la Cotroceni. Erau fluturași din 2016, din decembrie 2017 și din ianuarie 2018. Mi-a făcut impresia că știa bine principiile legii salarizării și era de acord cu ele. A vrut să arate că simpatizează și cu cei cărora le-au scăzut salariile. Am descoperit funcționari cu salariul de la 14.000 de lei în sus.

Doamna Kovesi are un salariu mai mic decât președintele Klaus Iohannis, dar ea are sporuri, el nu are sporuri. La legea salarizării nu se mai umblă”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, într-un interviu pentru RomâniaTv, conform b1.ro.

VEZI SI:  SURPRIZA de PROPORTII! SECRETUL lui Mihai Gâdea a fost descoperit. Nimeni nu s-ar fi gândit la ASTA!

Loading...