Olguța Vasilescu ȘOCHEAZĂ: ‘Am 40 de DOSARE la ora actuală, interceptare cu tot tacâmul, filaj


Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, vineri seară, că, din informațiile pe care le are are, este vizată în aproximativ 40 de dosare penale, precizând că fiecare primar de municipiu mare ar avea minimum patru dosare la DNA.

Ministrul Muncii susține că a fost interceptat o perioadă îndelungată într-un dosar în care nu avea nicio calitate.
„În 2014, a venit ordin pe mine să fiu executată, exact perioada în care mi-a spus Vanghelie «Vezi că urmează». Marian avea mulți prieteni în servicii. (…) În 2014, pe mine m-au urmărit niște procurori, care unul dintre procurori ar fi promis unui personaj, un asistat social am înțeles, că îl va ajuta într-un dosar al Judecătoriei, dosarul fiind cu niște termene. Nu era nicio legătură cu primăria, dar pe denunțătorul respectiv, care era al DNA-ului, adică acel asistat social, cei de la DNA, în speță doamna Moraru Iorga, care acum se dă victima sistemului, el a fost pus să spună «Ne lucrează Olguța». El nu mă cunoștea pe mine, niciunul nu mă cunoștea. Apărându-mi numele acolo, au putut să se ducă la judecător, să ceară mandat de urmărire, de interceptare cu tot tacâmul, filaj, ascultare telefonică, ambientală, GPS, tot, pe mine, pe doamna viceprimar de la vremea respectivă și pe secretarul Primăriei”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la România Tv.
Ministrul Muncii a precizat că, din informațiile sale, ar fi vizată în aproximativ 40 de dosare penale.

„A durat foarte mult acea urmărire, costă 3.000 de euro pe zi, am înțeles, și mandatul a fost tot mereu prelungit, prelungit, pentru că se tot disjungeau alte dosare. Eu cred că am 40 de dosare la ora actuală. Am inclusiv dosar, plângere făcută și intereptată probabil în acel dosar pentru că nu am asfaltat strada unui cetățean. Un cetățean care își făcuse o casă în câmp, binențeles că Primăria nu a investit bani ca să îi facă drum până acolo și mi-a făcut plângere penală. Ei nu aveau nimic despre mine, dar au urmărit să pic pe interceptare cu orice”, a completat Lia Olguța Vasilescu.

Loading...