Olguța Vasilescu EXPLODEAZA! Cine a propus-o de fapt pe noua șefă a ANAF și cine a fost partenerul ei de Revelion! Conexiuni spectaculoase, neștiute până acum. Lovituri în lanț (SURSE)

O scrisoare către premier a dus la destituirea lui Ionuț Mișa din fruntea ANAF.

Aparent, pentru că în realitate jocurile de culise din spatele ușilor închise sunt unele cu adevărat spectaculoase. Mihaela Triculescu a fost propunerea ministrului Eugen Orlando Teodorovici pentru șefia Fiscului. Oficial.Pentru că, de fapt, numirea cvasi-necunoscutei blonde la ANAF are un iz de telenovelă clasică. Aceasta îşi are originile în Videle, judeţul Teleorman, ca mai toţi cei care ocupă astăzi funcţii cheie în stat. Dar nu Liviu Dragnea a fost cel care a venit cu ideea ca ea să ajungă la butoanele Fiscului. Ci chiar Lia Olguţa Vasilescu, care nu ştie dacă va mai deveni din nou ministru pentru că preşedintele Klaus Iohannis tot refuză să o numească.

Ca să o îmbuneze, preşedintele PSD i-ar fi oferit pe tavă acest post de la ANAF, au dezvăluit surse pentru Capital. Astfel, fostul ministru al Muncii ar avea control într-una dintre cele mai importante instituţii în statul român. Iar ea a propus-o pe Mihaela Triculescu, prin intermediul căreia ar trebui să ştie tot ce mişcă în instituţie. Aceasta şi-a clădit cariera în Craiova şi a fost propulsată în zona politică din calitatea de iubită a lui Cornel Trancă, un om de afaceri care detine un lanţ de magazine în zonă. El a prezentat-o cuplului Lia Olguţa Vasilescu – Claudiu Manda şi de aici doar un pas până la o carieră de succes, au povestit aceleaşi surse pentru Capital.Cei doi sunt, însă acum supăraţi pentru că noua şefă de la Fisc a făcut Revelionul la Sinaia, împreună cu Liviu Dragnea, ca parteneră a celui care controlează de fapt Guvernul, Darius Vâlcov.

„Fiindcă Vâlcov şi Dragnea nu puteau totuşi să dea ANAF fără să fie siguri că tot ei sunt şefii, la petrecerea de la munte unde Dragnea, Arsene şi Vâlcov au petrecut Revelionul, doamna Triculescu a venit însoţită de Darius Valcov, în calitate de parteneră a sa. Olguţa nu a ştiut de această petrecere, nefiind invitată. Olguţa nu mai ştie ce să creadă acum ! Este sau nu este a ei doamna Triculescu ?! A trădat-o sau nu pentru Vâlcov ? De cine mai ascultă ? A primit sau nu prăjitură ANAF ?!”, au povestit surse politice

Loading...