Un omor abominabil urmat de o sinucidere a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, în Capitală. O femeie a fost împușcată în cap de către partenerul său de viață care apoi și-a pus capăt zilelor.

UPDATE ora 10.00.Oficiali din rândul anchetatorilor au precizat că cei doi se numeau Florinel și Mirela Iancu și locuiau în București

Crima a avut loc în sectorul 5 din Capitală, pe Șoseaua Viilor. Victima lucra la o firmă de transport, iar soțul a mers la locul de muncă al femeii pentru a sta de vorbă cu ea. A scos pistolul și a tras chiar în incinta societății. Bărbatul în vârstă de 45 de ani, deținător legal al unui pistol cu bile, a părăsit apoi locul crimei iar în cursul nopții a fost găsit mort într-o comună din județul Călărași.

Potrivit unui comunicat al Poliției, nu au fost identificate plângeri oficiale formulate de către victimă la adresa soțului. Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare.

Anchetatorii au mai  precizat pentru evz.ro că imobiliul din județul Călărași în care a fost găsit fără viață autorul omorului era proprietatea acestuia și a victimei. Aceasta din urmă lucra la firma de transport Eurostar, de pe Şoseaua Viilor nr. 9.

Sursa:evz.ro

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...