South Korean special police officers descend the stairs from subway station during an anti-terror exercise as part of Ulchi Freedom Guardian or UFG in Seoul, South Korea, Tuesday, Aug. 19, 2014. The U.S.-South Korean military exercises starting Monday and involving tens of thousands of troops are described by the allies as routine and defensive, but Pyongyang sees them as invasion preparation. (AP Photo/Lee Jin-man)

Orasul francez Mantes-la-Jolie este locul in care Fortele de Elita actioneaza de cateva ore bune. Martorii relateaza ca echipele  BRI (Brigade de Recherche et d’Intervention, Brigada de Cautare si Interventie), au intrat intr-un imobil dar nu se stie motivul pentru care se afla acolo.

Se stie ca de curand, politia franceza a arestat un afgan care pregatea un  nou atentat. S-a descoperit ca barbatul a ajuns in Franta, facand parte din grupul de refugiati veniti in tara in urma cu doua luni.

VEZI SI: DECIZIA luata de PUTIN in legatura cu ISIS – „JUR CA DACA BOMBARDEAZA RUSIA…”

In Franta este declarata stare de urgenta inca din luna noiembrie a anului trecut, atunci cand mai multe  echipe de comando teroriste au ucis 130 de oameni in capitala tarii, Paris. Se pare ca autoritatile sunt din ce in ce mai bine pregatite, facand tot posibilul sa opreasca actiunile teroristilor jihadisti.

VEZI SI: Valiza cu aerosoli DETONATA in sudul Germaniei langa un centru de IMIGRANTI

 

Loading...
loading...