ATENTIE: OTRAVA din BRANZETURI. Grija mare la ceea ce mancati, se vinde branza cu ADITIVI CHIMICI. Adio, lapte!

untitled

Inspectorii de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor ne avertizeaza in ceea ce priveste branza din pietele din Romania. Exista magazine dar si piete in care se gasesc branzeturi facute din prafuri si aditivi chimice. Este acel gust de cascaval de post sau branza cu faina. Recunoastem foarte greu la prima vedere, insa daca o gustam vom descoperi un gust lipsit de lapte, parca ar fi iaurt cu faina.

Cum este facuta mai exact aceasta branza falsa?

Mai exact, este vorba de brânză şi urdă concepute din substanţe chimice. Din aceste produse contrafăcute, laptele lip­seşte cu desăvârşire.

„Este un procedeu destul de cunoscut specialiştilor. Conceperea durează maximum o oră. Se amestecă apă cu substanţe şi aditivi chimici. După câteva zeci de mi­nute, amestecul ia aspectul unui brânzet”, ne-a explicat inginerul în alimentaţie Cristina Pavel.

VEZI SI: REVOLTATOR: 6 TONE DE BRANZA EXPIRATA DIN 2012 GASITE DE POLITISTI!

Produsul finit nu arată identic cu unul natural, dar pentru un cumpărător e greu de deosebit. „Sfatul meu: cereţi să gustaţi ce cumpăraţi. Cele false au un gust care aduce cu plasticul”, ne-a explicat aceasta. Astfel de „făcături” pot cauza tulburări digestive şi pot afecta sistemul nervos.

VEZI SI: ALERTA! ANSVSA AVERTIZEAZA: „Am gasit E-Coli in mici, carne tocata si cas”. Trimite mai departe acest mesaj

Loading...

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. ”Planta asta mi-a omorât copilul. Vă rog, citiți cu atenție!” - ReporterOnline.NET

Lasă un răspuns