PASTILA des folosita de romani AFECTEAZA GRAV sanatatea. Cum distruge inima aceasta pastila

ibuprofen_opt-692x360

Multi dintre noi ne confruntam zilnic cu dureri de cap si cautam adesea o pastila care sa isi faca efectul rapid. Ibuprofenul este folosit de nenumarati romani ca remediu impotriva durerilor de orice tip. Romanii au declarat ca ibuprofenul le este  cunoscut si nu ezita sa il ia cand au dureri de cap.

Ceea ce nu stiu multi romani este ca acest medicament nu este indicat decat in momente critice cand chiar nu ai altceva la indemana. Luat des, va afecta sanatatea corpului uman, fara ca noi sa ne dam seama.

Sfatul doctorului: Ce luam cand avem nevoie de calmante? 

Medicii din Asia sunt foarte specializati in ceea ce inseamna calmante. Acestia ne sfatuiesc sa nu  ignoram turmericul, deoarece este un antiinflamator natural. El va ajuta corpul in lupta cu osteoartroza, releva un studiu recent. Mai multi pacienti s-au oferit sa testeze efectul ibuprofenului in comparatie cu turmenicul. Cei mai multi au afirmat ca atunci cand luau ibuprofen, scapau de durere timp de maxim 2 ore. In schimb, dupa tratamentul cu planta minune, se simteau foarte bine, fara sa mai simta junghiuri la genunchi.

In plus, ibuprofenul slabeste cu timpul muschiul inimii. Cei care sunt trecuti de 40 de ani sunt predispusi chiar sa faca infarct.

VEZI SI: DE CE NU E BINE SA RUPI PASTILELE INAINTE SA LE IEI

Iata reteta pentru un minunat cocktail din turmeric, care va alunga rapid durerea:

se amesteca o lingura pudra de turmeric cu o ceasca cu miere si zeama de la o lamaie. Luam o lingurita din amestecul rezultat, pe care o amestecam cu apa si ceai. Consumam de 3 ori pe zi si scapam de starea de rau.

Loading...