PICANT. OBSESIILE ELENEI CEAUSESCU: ii placea sa asculte cum fac AMOR alti oameni dar isi INREGISTRA si PROPRII COPII

In timpul regimului comunist, Romania era o tara saraca si sumbra. Oamenii mancau cu portia, insa Nicolae si Elena Ceausescu traiau regeste, desi se afisau drept modesti. Abia dupa Revolutie, romanii au aflat cum arata casa lui Ceausescu din Primaverii si cum traiau, de fapt, cei doi soti.

Pe langa toate acestea, una dintre obsesiile majore ale Elenei Ceausescu era sa stie cum fac amor nevestele nomenclaturistilor. Ii punea pe agentii lui Ceausescu sa planteze microfoane in camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securisti, fericita sa afle detalii din viata intima a altor oameni. Elena era obsedata de actrita Violeta Andrei, sotia ministrului de externe Stefan Andrei.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.

Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în «camera din spate», iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Atat de mult se pare ca a urat-o sotia dictatorului pe frumoasa actrita, incat le-a ordonat responsabililor din domeniul cinematografiei sa nu-i mai acorde niciun rol si i-a interzis accesul in televiziune.

Obsesia Elenei Ceaușescu nu se oprea aici. Îi plăcea să știe cum fac amor și copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante despre viața lor intimă.

Sursa:ciao.ro

Loading...

Lasă un răspuns