PICANT. Traian Basescu,ultra-elegant, a luat un PRANZ INTIM ,ca pe vremuri. Cine este „LADY in RED” care l-a acompaniat?

Traian Băsescu a ieşit să ia prânzul, la un local de lux din nordul Capitalei cu… nimeni alta decât fosta sa consilieră prezidenţială, Elena Udrea! Îmbrăcat la patru ace, fostul şef al statului a părăsit primul localul, după întâlnire, fiind urmat de fosta sexy-deputată.

Traian Băsescu a fost flancat de SPP-işti la ieşirea din local, urcând într-o limuzină Mercedes, deşi, în perioada în care era şef al statului, obişnuia să fie văzut la volanul unei Dacii, fie ea Logan sau Duster. La scurt timp după fostul preşedinte al României, a părăsit localul şi Elena Udrea, urcându-se, la fel ca

Traian Băsescu, tot într-o limuzină Mercedes. A fost o întâlnire ca pe vremuri, atunci când Traian Băsescu era preşedinte al României, iar Elena Udrea şeful Cancelariei prezidenţiale, numai că atunci cei doi se întâlneau mult mai des, prin prisma funcţiilor pe care le deţineau.

Elena Udrea a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că arată foarte bine la cei aproape 44 de ani, pe care îi va împlini a doua zi de Crăciun. „Blonda de la Cotroceni”, cum era numită Elena Udrea atunci când era consiliera prezidenţială a lui Traian Băsescu, a ales o ţinută foarte sexy pentru întâlnirea cu fostul şef al statului, atât vestimentaţia, cât şi pantofii fiind de culoare roşie. La ţinuta în întregime roşie, Elena Udrea a asortat o geantă neagră.

Sursa:cancan.ro

Loading...

Lasă un răspuns