Ponta, anunț APOCALIPTIC: COD PORTOCALIU pentru Romania după sancționarea Ungariei de Parlamentul European

Liderul PRO România, predicție apocaliptică pentru România. După ce Parlamentul European a decis sancționarea Ungariei pentru derapaje de la normele democratice, Ponta prezice că România va avea parte de aceleași sancțiuni.

„Semnal de alarma – cod portocaliu!
Decizia politica a lui Liviu Dragnea si a Guvernului sau de a pune Romania la remorca lui Viktor Orban in discursul si actiunea antieuropeana se dovedeste extrem de gresita – in contratimp cu ceea ce se intampla in UE .

Macar Orban a candidat direct si a obtinut votul concetatenilor sai pentru ceea ce face ( nu s-a pitit pe lista la Teleorman, nici dupa fustele Veoricai )/ macar Orban este el lider nu copiaza un vecin mai “musculos”.

In Octombrie situatia din Romania va fi dezbatuta in plenul Parlamentului European in urma votului UNANIM al liderilor de grupuri politice ( inclusiv Social Democrati si ALDE – ceea ce nu s-a intamplat niciodata din 2007) !

Actiunea violenta organizata de Ministrul de Interne Carmen Dan in 10 August si schimbarile legislative care urmaresc exclusiv eliminarea deciziilor de condamnare ale lui Liviu Dragnea sunt argumente extrem de grele : credeti ca Viorica Dancila va fi in stare sa vorbeasca in Plen in “frangleza” sa ii razgandeasca pe europarlamentari ? Credeti ca demagogiile ieftine si caraghioase facute la televiziunile din Romania de niste “fripturisti” politic de profesie ( dispusi la orice ca sa mai prinda un loc pe lista PSD) ne vor ajuta?

Pretul va fi platit , ca de obicei, de cetatenii romani – iar nota de plata vine mai repede decat credem!

ProRomania a propus un “Plan de Actiune” foarte concret si realist pentru schimbarea acestei situatii – un plan pe care il sustin toti parlamentarii PSD care sunt contra lui Dragnea ! Daca Klaus Iohannis nu e surd si Ludovic Orban nu este orb politic ar trebui sa lase deoparte orgoliile si interesele personale si sa inteleaga ce este de facut pentru binele tarii!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Loading...