Ponta anunță APOCALIPSA pentru toți pensionarii! Dezvăluiri bombă

Ponta anunță apocalipsa pentru pensionarii români. Liderul Pro România susține că Liviu Dragnea încearcă să-și apropie demnitarii de el prin intenția de a mări salariile.

„Ce înseamnă măsurile care se iau mâine de Guvern?  De la 1 ianuarie se suspendă prevederile legii pensiilor care impun indexarea de la 1 ianuarie a pensiilor cu un coeficient între creşterea salariului mediu şi inflaţie. Deci până în septembrie nu primesc nici un leu în plus.

Exact cei care au votat au cel mai mult de suferit. În acelaşi timp de la 1 ianuarie indemnizaţiile aleşilor cresc. Și al meu ca deputat. Mai pe înţelesul tuturor: mie îmi creşte salariul de deputat, dar mamei mele nu-i creşte pensia. Iar eu mă simt revoltat. Este o mită pe care Dragnea vrea să o ofere parlamentarilor, primarilor… Eu nu vreau să iau mita aia. Cum adică îngheţaţi pensiile, dar măreşti salariile demnitarilor? E o chestiune care n-are legătură nici cu social democraţia.

Poate ne vede Teodorovici şi zice şi el: băi, e prea mare măgăria. Cum adică să mărim salariile la demnitari  şi să îngheţăm pensiile? E prea mare măgăria. Și eu îmi doresc un salariu mai mare, dar e o mizerie”, a declarat preşedintele PRO România, Victor Ponta, în emisiunea moderată de Denise Rifai la Realitatea TV.

Loading...