Ponta-IPOTEZA BOMBA! DRAGNEA NU VA DEMISIONA. Jocul MURDAR pe care vrea sa-l faca

Fostul premier, Victor Ponta, consideră că președintele Camerei Deputaților nu va demisiona, în ciuda faptului că mai mulți lideri PSD i-au cerut asta și că acesta va încerca să le ofere funcții și bani.

„Cred că problema noastră acum nu e ce gândeşte domnul Liviu Dragnea, ci ce spuneam toţi, eu, dvs, de peste un an, că nu poţi să dai jos guverne, să modifici legislaţia pentru tine. În sfârşit, în ceasul al 12-lea, o spun şi lideri importanţi din PSD că acum se poate face o schimbare la ei în partid, la Camera Deputaţilor unde dl Dragnea, condamnat, nu poate să conducă lucrările în care se modifică legislaţia penală. Nu cred că Liviu Dragnea îşi va da demisia. Foştii mei colegi de la PSD mă acuzau că mi-am dat demisia, acum toată lumea îl întreabă pe domnul Dragnea de ce nu îşi dă demisia. Pune interesul său personal, libertatea sa înaintea interesului general, care se referă la o ţară guvernată mai bine, un parlament care să legifereze în mod normal. Un conflict prelungit va face mult rău actului de guvernare. Vicepremierul Stănescu, prietenul lui Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, mâna sa dreaptă, spun ce am spus şi noi. Poziţia doamnei Dăncilă va fi cea mai importantă. Nu are suporteri Liviu Dragnea, are oameni care vor să primească de la el funcţii şi bani. Probabil că cei care au iniţiat această revoltă şi vor convinge şi pe ceilalţi că dacă Dragnea rămâne la conducere se duc în prăpastie. Liviu Dragnea îi va lua pe cei din CEx şi le va promite funcţii şi bani în guvern, la asta e foarte bun, are un talent special. Dacă rămâne, va fi haos şi se va reflecta în activitatea Guvernului, Parlamentului, a primăriilor, plătim toţi”, a declarat, fostul premier.

Fostul premier a precizat că dacă Liviu Dragnea refuză să demisioneze, ar trebui ca la Camera Deputaţilor să existe o iniţiativă de înlocuire a acestuia din funcţia de preşedinte al Camerei.

„Noi vom vota un alt candidat de la PSD, cred ca ii vor vota si cei din opozitie. E normal un alt om din PSD, dar un om care sa nu conduca pentru a isi modifica legile penale pentru el. (..) Teleormanizarea e unul dintre motivele pentru care România s-a întors din drumul său bun pe care mergea”, a mai spus Victor Ponta, citat de Știripesurse.ro.

Loading...