PONTA, REACTIE EXPLOZIVA: Salariile romanilor SCAD cu 21% dupa „revolutia fiscala”. ” E O TICALOSIE FARA MARGINI”

Victor Ponta dezaprobă actuala guvernare şi măsurile fiscale aprobate astăzi prin OUG de modificare a Codului fiscal. 

„Basescu a taiat salariile bugetarilor cu 25% – azi Dragnea le taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21% !!! Sa nu mai spunem ca mai rau nu se poate – ba se poate.

Masura prin care contributiile sociale trec in totalitate la angajat este cea mai de dreapta, neoliberala, antisociala si discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989 (nici PNTCD nici Guvernul PDL nu a gandit asa ceva) – o masura care se va dovedi greu de aplicat si care va duce la cresterea inegalitatilor / o schimbare pe care nu a cerut-o nimeni din economie sau societate luata la presiunea conducerii PSD (partid de stanga) impotriva opozitiei sindicatelor, patronatelor, specialistilor si chiar a presei !!!! De ce?!??

Doar pentru ca Dragnea si Valcov sa faca o scamatorie fiscala prin care sa spuna bugetarilor ca le dau 25% in plus la salariu desi iau practic doar maxim 4% / si doar pentru ca pe Dragnea & Co nu ii intereseaza milioanele de angajati din privat ?

Am muncit din greu toti romanii in 2012-2016 sa refacem economia tarii dupa dezastrul din 2009-2011 si am reusit cu mari sacrificiii / Sa distrugi din nou economia si finantele Romaniei in 2017 este o iresponsabilitate si o ticalosie fara margini!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Sursa;observatortv

Loading...

Lasă un răspuns