Ponta spune că e ȘOCAT și SCÂRBIT, după ce a aflat ce se discută în ședința SECRETĂ a PSD: ‘S-au întors în timp, în decembrie 1989’

Liderii social-democrați discută, informal, de aproape patru ore, în biroul lui Liviu Dragnea, ei amânând începerea ședinței CExN al PSD, programată să înceapă la ora 16.00, care a fost convocată în urma condamnării președintelui partidului la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Șefii din PSD cer o unitate totală în partid și vor să facă totul pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea, conform informațiilor obținute de STIRIPESURSE.RO. Victor Ponta a reacționat la ceea ce au aflat reporterii noștri și spune că e șocat și scârbit de ceea ce se întâmplă în partidul pe care l-a condus. El face și o analogie: ceea ce se întâmplă acum în PSD e similar cu ceea ce s-a întâmplat în şedinţa Comitetului Politic Executiv al CC al PCR din ziua de 17 decembrie 1989.

”Veti fi la fel de socati si scarbiti ca si mine!

“Sefii Partidului” si propagandistii lor s-au intors in timp in Decembrie 1989 / si atunci ( ca si acum) oamenii credeau si isi doreau cu totul altceva – si atunci ( ca si acum) timpul a dat dreptate oamenilor !”, e mesajul lui Victor Ponta.

Sursele  susțin că absolut toți liderii PSD prezenți la ședință și-au exprimat opinia și toți au explicat că sunt alături de Liviu Dragnea. ”Liviu Dragnea are susținerea totală a partidului. Prin această decizie nu s-a lovit în Liviu Dragnea ci în PSD”, ne-au precizat surse prezente la ședință că au discutat liderii PSD.

”Au reușit, în sfârșit, să ne unească cu adevărat”, a spus și Niculae Bădălău.
”Vom merge până la capăt și nici nu-și imaginează ei ce înseamnă acest capăt!”, ne-a precizat un alt lider important al PSD

Întrebat dacă acest capăt înseamnă inclusiv suspendarea președintelui, acesta ne-a precizat: ”Până la capăt înseamnă până la capăt”.

Loading...