Povestea CUTREMURATOARE a unui barbat care s-a trezit din MOARTE clinica. Declaratiile te vor pune pe ganduri/ VIDEO

hell_and_heaven__by_mrnikosn-d6a2o6h

Toti ne punem intrebari despre cum este pe lumea cealalta si ne gandim daca este mai bine decat aici si daca sufletul nostru se va simti impacat acolo. Sunt cazuri care au uimit, odata ce s-au intors din lumea de dincolo. Astazi, vorbim despre cazul unui barbat care a vazut raiul, a simtit cum este cand sufletul de desprinde de trump si a reusit sa se intoarca acasa pentru a fi alaturi de cei dragi.

Claudiu Lepadat are 43 de ani, este casatorit si are cinci copii. In urma cu noua ani, in timp ce se afla cu toata familia la munte, s-a intoxicat cu monoxid de carbon. A urmat o experienta absolut cutremuratoare.

VEZI SI: Ce se intampla imediat dupa ce murim?-VIDEO

„Sufletul meu pur si simplu s-a ridicat din trup. M-am vazut. Stateam in picioare la capatul patului. Mi-am vazut trupul. Am vazut-o pe sotia mea. Si in momentul acela am gandit atat de clar. Atat de limpede. Nu a existat niciun fel de confuzie, nicio neintelegere. Stiam exact ce se intampla. Stiam ca am murit intr-un mod real. Mi-am vazut corpul. Nu m-a interesat deloc. Dupa care am inceput sa urc. Am trecut prin tavan, apoi am trecut prin acoperis si am ajuns desupra casei . Cam am ajuns desupra casei am vazut masina, am vazut becul. Si erau nori foarte multi. In momentul in care am intrat in plafonul de nori la un moment dat, de undeva de sus, am inceput sa aud o anumita muzica . Si prin norii aceia a inceput sa vina asa un fascicul de lumina care avea mai multe elemnte in ea: era pace, era fericire, era bucurie. Iar pacea pe care o aveam era fara cuvinte…”

Loading...