Previziune SUMBRA pentru România! Maria Ghiorghiu. informații halucinante: ”Va fi LOVITĂ puternic în partea nordică!”


România va traversa o perioadă grea în următoarele luni. Cel puțin asta susține celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, care a ”văzut” tragedia din clubul Colectiv.

Într-o postare pe blogul personal, celebra prezicătoare a vorbit despre faptul că țara noastră va fi lovită puternic.

”Brusc, ceva rău se va întâmpla, deoarece vedeam HARTA ROMÂNIEI, la partea nordică lovită puternic de s-a dus mai jos cu mai mult de 20 de centimetri. Apoi, aceleași lovituri sunt și la partea sudică, la ieșirea spre mare și mai spre centru.

Totuși, cele mai mari lovituri care au îndoit aspru harta României au fost pe toată partea de sus, pe toată partea nordică. Harta României arăta de parcă ar fi fost strânsă într-o menghină de sus în jos.

Dragii mei, pentru ca România să devină ”AL DOILEA NOU IERUSALIM” va trece prin ”apă, foc și sabie”, adică prin mari transformări.

Dar noi să nu ne temem de nimic, căci prin dragoste și prin iubire față de Aproapele nostru vom trece mai ușor prin toate încercările venite de la Bunul Dumnezeu. Să avem credință neclătinată în Prea Sfânta Treime și-n Maica Luminii, căci doar așa vom fi puternici trupește și sufletește.”, a scris ea pe blogul personal.

Loading...