PREZICATOARE CELEBRA, avertizeaza: ” Curand VOM fi RASI de pe FATA PAMANTULUI”

 O prezicatoare devenită celebră în România, după ce a antincipat tragedia de la Colectiv, scrie pe blogul său despre o catastrofă care s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat.
”Cred că este vorba despre erupția vreunui vulcan, care își va așterne focul și lava pe o suprafață extinsă de Pământ”, spune prezicătoarea, pe blogul său.Iată ce scrie Maria Ghiorghiu pe blogul personal:

”(…) mă trezește o lumină albă și strălucitoare, care-mi luminează înspre Sud-Est o localitate în care erau și copaci, dar și case multe, una lânga alta. Printre acești copaci obișnuiți și printre case, dragilor, văd pentru început mult fum precum o ceaţă transparentă. Toata această Localitate a fost înconjurată de acest fum gri-cenușiu. După doar cateva secunde, printre copaci și case curge la vale FOC! Jar topit, Jar aprins curgea printre copaci și printre casele oamenilor. Părea a fi pe acolo și-o mică pădurice (poieniţă) cu arbori răruți. Așa precum curge apa în cascada de pe munte, tot la fel curgea și JARUL aprins ce părea a fi ca o pastă de Foc, printre și peste copacii și casele locuitorilor acelei localități. (…) Dragii mei, vom auzi de o asemenea CATASTROFĂ care se va manifesta asupra unei localități înspre Sud-Est. Eu nu cunosc locul și ziua anume, dar din nefericire, totul se va petrece așa precum mi s-a arătat.

După părerea mea, cred că este vorba despre erupția vreunui vulcan, care își va așterne focul și lava pe o suprafață extinsă de Pământ. Să ne rugăm fraților la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI, pentru ca semenii noștri să fie apărați și păziți de tot răul și de toată suferința, de toate necazurile și dezastrele ce ar putea veni aupra lor.

Cu dragoste, Maria”, scrie prezicatoarea pe blogul său.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns