A prezis CUTREMURUL din IRAN si IRAK. Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu avertizeaza acum asupra unui NOU PERICOL. Se va intampla la GRANITA cu ROMANIA!

După ce a prezis cutremurul care a avut loc ieri, la granița dintre Iran și Irak, soldat cu peste cel puţin 328 de morţi, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu mai vede un pericol uriaș, de data aceasta la granița cu țara noastră.
Maria Ghiorghiu a scris, din nou, pe blogul său, faptul că ceva grav urmează să se întâmple la vecinii noștri unguri.

”Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori de zi,aud glas care spune ceva despre vecinii nostri, despre UNGARIA. Iata ce spunea acel glas: „Ungaria! Atentie cu UNGARIA! După Campania de recoltare….”(iar eu nu am mai inteles cele 2 -3 cuvinte care au mai urmat). Asadar fratilor, vom auzi de UNGARIA si de o Campanie de Recoltare a ceva anume. Ce va fi si cand va fi,eu nu stiu a va spune. Dar cu siguranta, vom afla împreuna! Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Pentultima postare a clarvăzătoarei vorbea clar despre un cutremur intens.

Cel puţin 332 de persoane au murit la frontiera iraniano-irakiană, iar salvatorii caută încă zeci de oameni prinşi între dărâmături.

„11 Noiembrie 2017, ora 7:12!

Dragii mei,
Tot în această dimineață, trează fiind, mai stăteam în pat cu ochii închiși și, astfel, văd dragilor cum se formează un vârtej mare înspre Sud-Est! Vedeam o apă mare în noapte, iar, în apă, vad cum se formează cu o mare repeziciune un VÂRTEJ imens, un vârtej care se forma în ordinea corectă a acelor de ceasornic.
Aud un glas care-mi spune: „Ciclon!”
Dragii mei, vom auzi de acest CICLON și de un CUTREMUR intens.
Doresc să vă mai spun că, în același timp în care CICLONUL se forma, vedeam cu PĂMÂNTUL se cutremura puternic.
Vom auzi dragilor de un CUTREMUR mare și de un CICLON puternic.
Unde anume se vor produce acestea și când, eu nu știu a vă spune; nu mi s-a descoperit”, scria Maria Ghiorghiu înainte de marele cutremur.

Sursa:a1.ro

Loading...

Lasă un răspuns