Prigoana,INFURIAT de declaratiile Adrianei Bahmuteanu: „M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului”

După ce Adriana Bahmuțeanu a sugerat că are nasul strâmb din cauză că a fost „tamponat” de foștii soți, Silviu Prigoană a răbufnit.

„Să prezinte certificatul medico-legal şi discutăm pe documente. M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului. Educaţia nu-mi permite să ridic mâna la o femeie. Eu nu am mai vorbit cu Adriana de trei ani şi jumătate, comunicăm doar prin intermediul avocaţilor”, a declarat Silviu Prigoană în cadrul unui interviu pentru Click!

Reacția acidă a celebrului afacerist vine la nici o zi după ce fosta soție a declarat în cadrul unui interviu că „Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi”. Astfel, ea a lăsat să se înțeleagă faptul că și Silviu Prigoană ar fi agresat-o fizic.

„Ca să îl putem opera cum trebuie necesită un mic implant de os cu cartilaj. E o operaţie… Mă taie un pic la o coastă. Mă duc să îmi îndrept nasul. A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore.

Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an. Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Da (n.r.: de la căsnicie). Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală.
Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Din păcate, da (n.r.: a stat în continuare). Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb.

(…). Nu ştiu când mă operez, doar am vorbit cu doctorul aşa. Eu sunt mamă cu normă întreagă”, a povestit Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii XNS.

Fosta prezentatoare TV care doi băieți cu Silviu Prigoană a dezvăluit câte intervenții estetice are.

Loading...