Acum câteva zile, când o instanță a Judecătoriei Sectorului 1 a decis că poate fi judecat în libertate, de fapt în arest la domiciliu, Cristian Boureanu visa deja la confortul camerei sale. Însă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 i-au stricat ploile fostului demnitar și au atacat decizia magistraților în speranța că-l vor mai reține ceva vreme în celula sa din Arestul Central al Poliției Capitalei. 

Pentru fostul parlamentar orele zilei de astăzi se vor scurge extrem de greu în așteptarea deciziei magistraților care au judecat contestația procurorilor față de plasarea sa în arest la domiciliu. După ce au ascultat toate părțile implicate și i-au dat ultimul cuvânt fostului deputat, magistrații s-au retras pentru o deliberare care se va întinde, spun surse judiciare, până spre seară.
Magistrații au decis arestul la domiciliu, dar procurorii îl vor la beci pe fostul deputat

Când judecătorii au fost de acord cu expunerea apărătorilor lui Boureanu și, prin urmare, au decis  să-l scoată din arest când mandatul de arestare de 30 de zile va expira, fostul demnitar a câștigat doar o bătălie pentru că, iată, procurorii i-au stricat ploile și au atacat imediat decizia.

Sursa:liberatea.ro

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...