PROCURORII VORBESC in cazul TRIPLULUI ASASINAT de la Satu Mare. DETALII TERIBILE. CRIMINALUL nu isi recunoaste FAPTA

Fost subofiţer la ISU, picase testul psihologic şi rămăsese fără serviciu. Este bănuit că şi-a omorât părinţii şi bunica pentru bani. A fost ridicat de poliţişti chiar de la înmormântare.

În faţa anchetatorilor, suspectul nu isi recunoaste fapta sub nicio formă, iar informatia ne-a fost confirmată in aceasta dimineata chiar procurorul de caz.
Bărbatul a atras atenţia asupra lui după ce a părut mult prea implicat în cercetări şi mai ales după ce ar fi oferit un alibi neconfirmat ulterior.

Astăzi, suspectul va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia că şi-ar fi ucis cu premeditare parintii si bunica.

Răzvan Rentea şi-a condus părinţii şi bunica spre mormânt. Din umbră, ascunşi în mijlocul mulţimii, l-ar fi urmărit mai mulţi poliţişti şi jandarmi. L-au ridicat chiar din faţa cimitirului şi l-au dus direct la audieri la Parchet, în Satu Mare.

Bărbatul a fost permenent cu un pas în urma anchetatorilor. Era curios să vadă ce se întâmplă în casa unde a avut loc triplul asasinat. A fost oprit chiar în câteva rânduri de poliţişti când încerca să treacă de poartă, cu diferite pretexte. Era agitat şi vorbea tot timpul la telefon. În noaptea de joi spre vineri, părinţii şi bunica lui au fost găsiţi morţi.

Cei care i-au cunoscut au refuzat să creadă că familia ar fi avut duşmani.

Răzvan Rentea are de 30 de ani şi a lucrat la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare. A fost sergent major în rezervă şi ar fi fost dat afară, de două ori, pentru furt. Anul trecut, s-a înscris din nou la concurs, dar a fost declarat inapt psihologic. A lucrat ca ospătar, dar a rămas din nou fără job. S-ar fi certat cu părinţii pentru un apartament pe care familia îl deţine în Satu Mare. Mama lucra la Finanţe, în oraş, iar tatăl se ocupa de agricultură.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns