Profesorul universitar acuzat de O CRIMĂ CARE A INGROZIT ROMANIA, condamnat DEFINITIV la 18 ani de ÎNCHISOARE

Profesorul Dan Păcurariu, acuzat de o crimă săvârșită în urmă cu 20 de ani, a fost condamnat, definitiv, la închisoare. Curtea de Apel București a respins amble apeluri formulate de avocații cadrului universitar de la Hyperion. Surse apropiate profesorului au declarat, pentru EVZ, că Păcurariu și-a pregătit, deja, bagajele și se va preda la secția de poliție.

UPDATE. Profesorul Dan Păcurariu se predă la sediul Poliției Capitalei, au dezvăluit, pentru EVZ, surse judiciare. Magistrații de la Curtea de Apel au respins atât apelul formulat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, prin care procurorii au cerut o pedeapsă mai mare pentru fostul cadru universitar, cât și apelul înaintat de avocații acestuia.

Vă prezentăm decizia Curții de Apel în care se arată: „În baza art. 421 pct. 1 lit. b Cod procedură penală respinge ca nefondate apelurile declarate de către apelanţii MINISTERUL PUBLIC – PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL BUCUREŞTI şi PĂCURARIU DAN împotriva sentinţei penale nr. 297/16.02.2018, pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală în dosarul nr. 22182/3/2016. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat Păcurariu Dan la plata sumei de 300 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare privind apelul Ministerului Public rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 27 iunie 2018”.

Sursa:evz.ro

Loading...