Regele iluminat care va aduce lumii cel de-Al Treilea Război Mondial. Este convingerea misticului american Horacio Villegas, autoproclamat – mesagerul lui Dumnezeu-, care a şi decis data izbucnirii conflictului, o dată cuprinsă între mai şi octombrie. Se apropie deci cu paşi repezi.

Catolicul Villegas, texan din naştere, leagă evenimentul de al Treilea Secret al Fatimei şi citează cauza conflictului: Phenianul şi ameninţărle încrucişate lansate de guvernul american şi regimul nord-corean al lui Kim Jong-un.

O escaladare care va atrage în capcană şi Rusia, şi China, scrie Libro. Premoniţia i-a venit în somn: ”Am văzut mingi de foc căzând din cer şi lovind pământul. Lumea alerga înnebunită în toate părţile încercând să scape de Apocalipsă”.

Ce te cutremură nu sunt detaliile delirante, ci faptul că Villegas a ghicit prevăzând victoria electorală a lui Trump în 2016 şi atacul militar din Siria.

”Principalul lucru pe care lumea trebuie să-l ştie pentru a se pregăti – a spus misticul pentru Daily Star – este că între 13 mai şi 13 octombrie va izbucni acest război care va duce la devastare, teroare şi moarte”.

Sursa:evz.ro

Loading...
loading...