Profeție APOCALIPTICĂ în ICOANA părintelui ARSENIE BOCA! Mai marii BISERICII, în stare de șoc!

O serie de picturi neobişnuite, realizate de părintele Arsenie Boca în Biserica Drăgănescu, au fost interpretate ca profeţii ale unor dezastre.

„Scena Învierii are în fundal, de o parte şi de alta a lui Hristos, lumea în flăcări. Asocierea ridicării din morţi cu Apocalipsa, a doua venire a Domnului pe pământ, este una profund teologică. Soarele întunecat, norii de praf şi de fum, blocurile zgârie-nori ori cuprinse de văpaia de foc sunt schiţate în roşu aprins şi portocaliu de zugravul inspirat. Care ar putea fi mesajul acestei reprezentări? De ce Apocalipsa în spatele Invierii? Parintele Razvan Petcu ne explică: Lumea care nu crede în Înviere va arde. Învierea este temeiul Judecăţii de Apoi”, informa Revista Ortodoxă, periodic al Episcopiei Giurgiului, scrie adevarul.ro.

Arsenie Boca a ajuns la Biserica Drăgănescu în 1968 şi a lucrat timp de 15 ani la realizarea picturilor ei. Opera sa artistică înfăţişează scene din viaţa lui Iisus şi a omului modern, însă unele dintre picturile sale au stârnit controverse.

Loading...