PROFETIE INFRICOSATOARE! Un CUTREMUR DEVASTATOR urmează să se producă la iarnă: ”Va avea loc cu zece minute înainte de miezul nopții și va devasta axa planetei”


Producerea a zeci de cutremure în ultima perioadă, în diferite colțurile ale lumii, determină tot mai multe persoane să se gândească că urmează să se producă un seism major. Iar una dintre profețiile care ”vorbește” despre această catastrofă este secretul de la Fatima.

Mai exact, unele persoane, care cred că în profețiile Fecioarei Maria spun că urmează să se producă un cutremur major într-o iarnă, cu 10 minute înainte de miezul nopții. Ba mai mult, acesta va dura opt ore și nu va extermina lumea, însă va fi al treilea semn ce va indica apropierea Apocalipsei.

Se spune că acest cutremur va devasta complet axa planetei noastre și va ține lumea în întuneric timp de trei ile.
”Totul va fi în întuneric. Atunci, o mare cruce mistică va apărea pe cer pentru a vă aminti preţiosul preţ pe care Iisus l-a plătit pentru Dragostea sa pentru umanitate. În casa voastră, unicul lucru care ar putea să lumineze vor fi aceste lumânări binecuvântate.

Următorul semn, care va declanșa și Apocalipsa, va fi asasinarea unui bărbat de nivel înalt. Atunci un război nuclear, așa cum nimeni nu își poate imagina, se va declanșa. În urma Apocalipsei, două treimi dintre oameni vor muri în primele trei zile.”, se arată în profeția de la Fatima

Loading...