PROFEŢIILE GROAZEI! Nostradamus aruncă bomba finalului de an: Se apropie MAREA COLIZIUNE

Nostradamus, profetul care a descris 1000 ani in avans, facand predictii exacte, are o serie de viziuni si pentru anul 2019.

Pentru anul care vine, Nostradamus, aduce, printre ale predictii, si cu o veste proasta pentru omenire, predictie care poate semana panica. Ca sa fie tacamul complet, si alti profeti isi bazeaza profetiile tot pe profetiile lui Nostradamus fara a cita sursa, intarind astfel respectiva profetie si trimitand omenirii noi vibratii de panica.

Nostradamus ar fi prevazut ca lumea se va sfarsi in 2019 in urma coliziunii cu un asteroid.

Exista o portiune de text in catrenele sale care releva posibilitatea ca Terra sa fie izbita de un corp ceresc venit din spatiu, culminand cu distrugerea sa.
“Soarele va fi complet eclipsat, un nou corp ceresc va trece prin cerurile noastre. Monstrul va fi vazut in plina lumina zilei. Astronomii ii vor interpreta efectele asupra corpului intr-un fel, iar oamenii nu vor avea provizii suficiente pentru a face fata penuriei.Previziuni Nostradamus 2019. De ce ar trebui sa luam in calcul aceasta previziune a lui Nostradamus ?

In 2002, specialistii NASA au detectat un asteroid de dimensiuni mari a carei traiectorie indica clar directia spre Pamant. Numele i-a fost dat “2002 NT7”. Desi pare mic in comparatie cu Terra, este suficient cat sa distruga tot ce este viu prin impactul sau.
Asteroidul 2002 NT7 este un corp ceresc aflat in apropiere de Terra al carui diametru este de aproximativ 1,5 – 2 km. A fost clasificat drept “obiect ceresc de hazard” pentru ca orbita sa il aduce mai aproape de Pamant din cand in cand. La inceput, imediat ce acesta a fost descoperit, NASA a afirmat ca sunt sanse de 1 la un milion ca un impact sa aiba loc in preajma datei de 1 februarie 2019 intre asteroid si Terra. Ulterior, in doar 4 zile, noi studii au dovedit ca amenintarea impactului este cu mult mai mica. La inceput, a avut un rating de 0.06 pe scala Palermo iar dupa noi calcule acesta a scazut la -0.25.

Loading...