Profetiile lui Nostradamus pentru 2017

S-au descoperit profetiile lui Nostradamus pentru 2017. Mai multe site-uri din lume sustin ca previziunile profetului s-ar putea indeplini in anul ce vine. Acesta a vorbit despre situatia politica globala si a vorbit inclusiv despre ce se va intampla in Romania.

Filozoful francez care a trait in secolul 16 a prevazut victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA si atentatul terorist de la 11 septembrie.

Ce a prevazut Nostradamus pentru 2017
Energia solara va fi folosita la o scara tot mai larga. Aceasta va fi tot mai folosita de oameni si va deveni una din cele mai ieftine. Nostradamus a scris in catrenele sale si despre ideea initierii calatoriilor spatiale comerciale.

VEZI SI: BABA VANGA, previziuni ULUITOARE despre Romania.

Nostradamus a mai spus ca cele doua Corei ar putea deveni o singura tara, iar liderul Coreii de Nord va fi detronat si se va refugia in Rusia.

Profetul francez a spus ca omenirea va fi martora unor evenimente tot mai bizare. OZN-urile vor fi tot mai evidente, iar guvernele lumii vor incepe sa vorbeasca despre aceste fenomene.
Nostradamus a vorbit si despre ISIS, organizatie terorista care ar putea declansa Al Treilea Razboi Mondial. Italia se va confrunta cu o criza economica fara precedent, iar China va ajuta mai multe state sa isi revina din punct de vedere economic.

VEZI SI: Totul despre PATIMILE CRESTINILOR intr-o lume condusa de JIHADISTI!

Intre Ucraina si Rusia se va incheia un acord de pace, iar tarile din Orientul Mijlociu vor continua sa fie angrenate in razboaie. Despre Romania, Nostradamus a prevazut ca va fi cucerita de Rusia. Din 2017, profetul a spus ca tara noastra se va intoarce din nou sub influenta Federatiei Ruse.

Despre profetiile lui Nostradamus a scris Alex Noudelman, un influent personaj din blogosfera. Acesta a vorbit in ultima vreme si despre alegerea lui Donald Trump si consecintele acestei victorii pentru America si intreaga lume.

Loading...

Lasă un răspuns