RAZBOI DUR in Familia Geambasu. Calin isi BATEA MAMA cu PUMNII si PICIOARELE

Scandal monstru in familia Geambasu. Este vorba despre Petre si Calin Geambasu, care pe vremuri se tineau de mana pe scena, insa acum isi arunca acuzatii grave. Calin Geambasu, acum in varsta de 40 de ani, a dezvaluit pe Facebook prin ce chinuri a trecut in copilarie, marturisind ca a fost maltratat de propriul tata.

”Nu se poate uita momentul în care m-ai izgonit de la masă şi m-ai obligat să mănânc pe capacul de la WC, pe motiv că făceam mofturi. Nu se poate uita nici când m-ai pus să arunc cu mâna mea jucăriile la ghenă, pentru că mi-am permis să-mi reiau joaca după ce mă certasei. Sau când m-ai bătut cu furtunul şi mi-ai udat hainele până la piele, în plină stradă”, a scris Calin pe retelele de socializare.

Deranjat de vorbele dure ale fiului sau, Petre Geambasu a vorbit in emisiunea Corinei Danila, de la Tvr 1, unde i-a dat mai multe replici baiatului sau.

”La 74 de ani am ajuns să înțeleg și eu rostul unor proverbe pe care le-am auzit când eram copil. ”Cine are copii să și-i crească, cine nu, să nu-și dorească. Țiganul când a ajuns împărat, gâtul tatălui l-a luat. E trist că spun lucrurile astea acum”, a declarat Petre Geambașu, în emisiune.

Calin insa nu s-a oprit aici si a continuat seria dezvaluirilor socante. ”Legat de „ȚIGANUL AJUNS ÎMPăRAT”, țin să îți reamintesc faptul că de la vârsta de 18-19 ani, adică de când am intrat în Școala Vedetelor (1995), mă întrețin singur în proporție de 100% (fiind și unul dintre producătorii muzicali ai emisiunii și totodată unul dintre Tour Manageri). Ba mai mult, o amintire halucinantă este legată de momentul când v-am ajutat pe voi, atunci când nu aveați bani să plătiți vama la acel Ford Scorpio, pentru că în aceeași zi, nevasta ta să vină la mine urlând că îi lipsesc 10 lei din portofel (asta după ce eu v-am dăruit câteva mii de lei cu doar câteva ore înainte…). Ai lăcrimat când ți-am adus aminte de lucrurile astea. Era de la ceapă probabil”, a mai continuat artistul.

In timp ce Calin isi acuza parintii ca i-au distrus copilaria, rudele acestuia sunt de alta parere si sustin ca lucrurile stau altfel. Matusa lui Calin Geambasu a marturisit ca acesta si-a batut crunt mama.

”Doamne, ce l-o fi determinat să facă așa ceva. Îl mai certa când făcea boroboațe. Îl ducea la școală și-l lua…odată a ajuns la tramvai, Călin s-a urcat în el și-i făcea cu mâna. Apoi a opărit-o pe mână. Nu doar ea l-a bătut. Din câte aud el strânge niște dosare cu ce se vorbește. E diabolic! Nu i-a lipsit nimic. Ar trebui să meargă la un psiholog, să nu-i fie rușine. Călin a luat la bătaie și o asistentă, iar Cristina, mama lui, îl scotea mereu din belele. Călin și-a bătut mama cu pumnii și cu picioareșe. Și ea a îngenuncheat și el dădea mai rău”, a povestit femeia, intr-o emisiune televizata.

Sursa:ciao.ro

Loading...

Lasă un răspuns