RĂZBOI INTERN la Antena 3? O vedetă a postului A AJUNS LA DNA


Jurnalistul și realizatorul Tv, Radu Tudor, i-a luat apărarea președintelui Klaus Iohannis, după ce jurnalistul Răzvan Savaliuc, senior editor al site-ului Lumea Justiției a depus o plângere penală la DNA pe numele soților Iohannis.

„Consider neinspirată inițiativa lui Savaliuc de a depune plângere penală împotriva lui Klaus Iohannis. Atâția ani regimul Băsescu s-a bazat pe astfel de practici și noi am criticat asta la Antena 3. De ce să vrei să-i faci rău dinadins tu, ca jurnalist, lui Iohannis? Îl criticăm dacă greșește, apreciem ce face bun. E o relație firească jurnalist – politician. Dar să faci plângere penală, mai ales la o instituție despre care tu spui că face abuzuri, iar justiția confirmă asta, mi se pare prea mult”, a precizat Radu Tudor, vineri seară, în emisiunea sa, „Punctul de întâlnire” de la Antena 3.

Poziția lui Radu Tudor a fost susținută de fostul său coleg de trust, Mugur Ciuvică, care a precizat: „Da, și mie mi se pare în neregulă ce a făcut Savaliuc. Dar el are merite importante în lupta împotriva abuzurilor”
Radu Tudor și-a explicat poziția, amintind de episodul în care Antena 3 a fost evacuată din sediul său, iar președintele Iohannis i-a luat apărarea.

„Când Antena 3 a fost abuziv evacuată din București-Ploiești, Klaus Iohannis a spus că putea fi găsită o altă soluție mai decentă. Iar extremiştii au sărit imediat pe domnia sa cu invective și amenințări. Oamenii normali fac un bine atunci când pot, nu un rău. Și binele nu se uită”, a precizat Radu Tudor pentru Stiripesurse.ro.

Loading...