RĂZBOI între FACȚIUNI, în partidul lui DRAGNEA. „Mergeți în Piața Victoriei și STRIGAȚI M… PSD!” Cine sunt PROTAGONIȘTII noului SCANDAL

Primarul Sectorului 3, PSD-istul Robert Negoiță a fost atacat de un alt membru al partidului, după ce a declarat că uneori simte și el nevoia să iasă în Piața Victoriei pentru a protesta.

Deputatul PSD, Liviu Pleșioanu l-a îndemnat pe Negoiță să iasă la proteste și să strige „M..PSD!”

„Mergeţi, domnule Negoiţă, în Piaţa Victoriei dacă aşa simţiţi, e în regulă. Şi nu uitaţi să strigaţi şi , chiar dacă e slogan nazist. Strigaţi împotriva şi ziceţi chiar aşa – ia uite ce idee nemaipomenită: . Merge, mai ales că-mi ziceţi în epistolă că dvs. NU sunteţi …”, a scris pe Facebook deputatul PSD Liviu Pleşoianu.

„Când îmi transmiteţi că , să nu uitaţi să îmi transmiteţi în acelaşi timp şi că cetăţenii care NU protestează în Piaţa Victoriei sunt tot români. Cu alte cuvinte, în viitoarele dumneavoastră discursuri, aştept cu maxim interes să vă aud vorbind şi despre cei care au cu totul alte opinii faţă de cei care protestează în Piaţa Victoriei. Pentru că, deşi poate vi se va părea surprinzător, şi cei care NU protestează sunt tot români. Ba chiar – dacă mă înşel, vă rog să mă corectaţi! – printre cei care NU protestează în Piaţa Victoriei sunt mult mai mulţi dintre cei care v-au votat pe dvs. primar decât se regăsesc printre cei care protestează în Piaţa Victoriei…”, a precizat Pleşoianu.
Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al PSD, a scris pe Facebook, că uneori simte nevoia să protesteze și el în Piaţa Victoriei din cauza lipsei transparenţei în cheltuirea banului public şi a lipsei unui cadru legislativ coerent şi clar.

„Constat că declaraţia pe care am făcut-o recent, referitor la românii care protestează în Piaţa Victoriei şi despre care spuneam că sunt în stradă fiindcă unii ticăloşi nu îşi fac treabă sau nu şi-o fac aşa cum ar trebui, a trezit şi interesul unui prezidenţiabil, mai precis al domnului Liviu Pleşoianu. Am citit opinia dumnealui şi vreau să îi răspund, cu atât mai mult cu cât, domnia să se doreşte Preşedintele ţării, deci reprezentantul tuturor românilor. Stimate domnule Plesoianu, cetăţenii care protestează în Piaţă Victoriei sunt români. Adică tocmai oamenii cărora va doriţi să le fiţi Preşedinte. În calitate de primul om al unui stat, aşa cum vreţi să ajungeţi, sarcina dumneavoastră este să îi reprezentaţi echidistant şi corect pe toţi cetăţenii respectivului stat. Mai mult, să nu semănaţi ură şi nici să nu încurajaţi un comportament care să ducă la dezbinare”, a scris vineri, pe Facebook, primarul sectorului 3 al Capitalei, vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă.

Loading...